invert-default-slider-image

Puntenwolk

Home »  Puntenwolk

drone puntenwolk pointcloud 3d

Puntenwolken met drones

Offerte voor een orthofoto (kaart) met een droneVanuit het 3D model kan ook een puntenwolk gedestilleerd worden. Deze is te bekijken in een web-based viewer. Hiermee heeft u de mogelijkheid om de punten in de daglicht kleuren te bekijken of in hoogteprofiel-kleuren.

Eigen Puntenwolk bestanden?
Beschikt u zelf al over puntenwolk bestanden (.Laz of .Las) en wilt u deze beschikbaar maken in een online viewer? Neem contact met ons op.

Voorbeelden Puntenwolk

Puntenwolk vanuit een Drone door Drone Post Flight Puntenwolk vanuit een Drone door Drone Post Flight Puntenwolk vanuit een Drone door Drone Post Flight

 

 

 

 

 

Wet- en Regelgeving
Voor het vliegen met drones geldt wet- en regelgeving. Wij vinden het belangrijk dat het inwinnen van de data op een veilige en legale manier gebeurd. Wij werken daarom samen met drone-operators die een ontheffing hebben, welke is afgegeven door Inspectie Leefomgeving & Transport. Zo wordt er op een betrouwbare en verantwoorde manier gevlogen en heeft u beschikking over actuele, hoge resolutie informatie. Onder de huidige wet en regelgeving is het helaas niet mogelijk om op alle plekken in Nederland te vliegen. Benieuwd naar de (on)mogelijkheden van uw locatie? We bespreken de mogelijkheden graag met u.