invert-default-slider-image

Orthofoto

Home »  Orthofoto

drone post flight orthofoto orthomosaic offerte

Mapping met drones

Offerte voor een orthofoto (kaart) met een droneMet een drone is het mogelijk hoge resolutie orthofoto’s (kaarten) te maken. Deze luchtfoto kan dienen als basismap waarop andere geodata wordt geprojecteerd. Doordat deze luchtfoto’s geogerefereerd zijn, is het mogelijk lengtes en oppervlakten te meten. Hiermee heeft u een actueel overzicht van uw gebied. U heeft de keuze uit verschillende soorten resolutie.

Deze foto’s zijn te gebruiken in uw GIS-omgeving. Wij kunnen deze orthofoto’s aanleveren in verschillende projecties zoals WGS84 of RD (Rijksdriehoekstelsel).

Voorbeelden orthofoto 5cm / pixel

drone kaart maken eiland water orthofoto 5cm resolutie drone kaart maken golfbaan holes orthofoto 5cm drone kaart maken rivier orthofoto 5cm drone orthofoto kaart 5 cm per pixel

drone kaart maken buitengebied heide bos gis

drone orthofoto kaart maken 5 cm per pixel gis

 
 
 
 
 
 
 
 
Bekijk ook
Hoogtemodel
3D Model

Wet- en Regelgeving
Voor het vliegen met drones geldt wet- en regelgeving. Wij vinden het belangrijk dat het inwinnen van de data op een veilige en legale manier gebeurd. Wij werken daarom samen met drone-operators die een ontheffing hebben, welke is afgegeven door Inspectie Leefomgeving & Transport. Zo wordt er op een betrouwbare en verantwoorde manier gevlogen en heeft u beschikking over actuele, hoge resolutie informatie. Onder de huidige wet en regelgeving is het helaas niet mogelijk om op alle plekken in Nederland te vliegen. Benieuwd naar de (on)mogelijkheden van uw locatie? We bespreken de mogelijkheden graag met u.